Početna arrow Vesti arrow Vesti arrow Apartmani Budva
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google

Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Apartmani Budva PDF Štampaj E-pošta
Monday, 20 March 2023

Zaposlenima JP Srbijagas sa članovima njihovih porodica i ove godine su na raspolaganju  apartmani u Budvi na dve lokacije za letovanje uz nadoknadu  troškova za održavanje tokom godine. Prioritet imaju zaposleni sa porodicama koji su poštovali kućni red, čuvali imovinu u apartmanima i koji nisu koristili iste prethodne godine. Rok za prijavljivanje je 25. april 2023.god. nakon isteka tog roka komisija sindikata će predložiti listu korisnika apartmana. 

Prijava za letovanje 2023.god.


Visina naknade  je izražena na bazi desetodnevnog najma apartmana a plaćanje je putem administrativne zabrane do kraja 2023. godine u jednakim polumesečnim ratama (po srednjem kursu NBS na dan potpisivanja administrativne zabrane). Detaljnije možete proćitati na stranici načeg sajta u rubrici Letovanja.

Popunite prijavu i dostavite na kancelariju sindikata u Novom Sadu ili na mejl:  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. m

 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести