Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

ПРОСЛАВА НОВЕ ГОДИНЕ PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 28 November 2023

На седници Одбора ЈСО „СРБИЈАГАС“ за више послодаваца, која је одржана у новембру, разговарано је, између осталог, о томе како обележити крај пословне 2023. године, која је, по свему судећи, протекла у знаку позитивни пословни резултати.

 

Имајући у виду да се већ неколико година, због пандемије корона вируса, запослени у Србијагасу нису окупљали да испрате стару годину и симболично дочекају Нову годину, на скупу је преовладало мишљење да се ове године вратимо у стару традицију и да у друштву колега, имајући у виду пословне успехе које смо заједно постигли, а истовремено подстичући тимски дух и колегијалност, као и међусобно поверење и заједничке циљеве, обележимо крај ове године и долазак Нове 2024. године у празничној атмосфери.


За запослене у Пословном центру ЈП „Србијагас“ у Новом Саду, који су чланови Јединствене синдикалне организације, прослава ће бити организована у четвртак, 28. децембра 2023. године. у ресторану „Аласка Барка” на Рибарском острву. Сви представници Синдиката из других средина добили су задатак да дочек Нове године организују на адекватан начин, по својој процени и у складу са условима и могућностима.

 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести