Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Ђедовић Хандановић: Радницима ЕПС-а и Про Тент-а 20.000 динара додатка на децембарску плату PDF Štampaj E-pošta
Thursday, 14 December 2023

 Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да ће сви запослени „Електропривреде Србије“ као и Про Тент-а добити 20.000 динара додатка на децембарску плату што представља захвалност државе што помажу у стабилизацији енергетског система.

„Захваљујући помоћи државе с поносом могу да кажем да се ЕПС стабилизује и да очекујемо да ове године остваре највећи приход у последње две деценије. Професионални менаџмент већ даје резултате, а основа сваког тако великог гиганта су радници и зато желимо да их наградимо, те ће због тога сви запослени у ЕПС-у, али и Про Тенту, добити по 20.000 динара као додатак на децембарску плату“, рекла је Ђедовић Хандановић.

Министарка је истакла да запослени треба да осећају да су допринели добрим резултатима ЕПС-а и да додатак од  20.000 динара представља захвалност за њихов допринос, труд и рад.

„А ми ћемо наставити са реформама у нашим предузећима у енергетском сектору које смо започели ове године уз подршку Владе и председника Србије. Желимо да имамо ефикасније управљање, боље резултате који се већ виде на крају ове године, али и да мотивишемо што више људи да наставе да раде у јавном сектору, да доприносе нашим компанијама и стабилности енергетског система“, рекла је министарка. (https://www.mre.gov.rs)

 


 

 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести