Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Gotovinski kredit kod Poštanske šetionice
Friday, 25 November 2022

Поштоване колеге,

ЈСО „Србијагас" за више послодаваца обавештава запослене да је потписан Протокол о сарадњи са Банком Поштанска штедионица, којим је само за наше запослене омогућено да по специјалним условима користе готовински кредит који ће вратити путем административне забране.

Обавештавамо запослене да ће ЈСО „Србијагас" за више послодаваца запосленима који су чланови синдиката рефундирати износ од 2.500,00 динара на име камата, односно трошкова кредита, што покрива укупне трошкове за кредит од 80.000,00 динара. За све веће износе кредита из понуде банке, уколико се одлуче, запослени ће сами сносити све трошкове који прелазе наведени износ од 2.500,00 динара.

За све заинтересоване, у прилогу се налазе инструкције за реализовање готовинског кредита, потребни обрасци за подношење захтева, као и Услови Банке „Поштанска штедионица".

Пријаве за кредит крећу од 28.11.2022. године.

Instrukcije     rešenje adm zab     potvrda     Uslovi

 
Odmor na Zlatiboru
Friday, 28 October 2022
 ODMOR I REKREACIJA NA ZLATIBORU 2022/2023. godine

Sindikat je na Zlatiboru zakupio na godinu dana dvosobni apartman, površine 40 m2 u naselju Obudojevica (Kalman zgrade u neposrednoj blizini centra) za odmor, oporavak i rekreaciju zaposlenih (članova sindikata) u sedmodnevnim smenama uz plaćanje naknade putem administrativne zabrane na  10/deset/ polumesečnih rata. 

Apartman  je opremljen neophodnim stvarima za prijatan boravak. Visina naknade  za korišćenje  koju će zaposleni plaćati zavisi od perioda u kome boravi tokom godine i prikazana je na sledeći način:

 Youtube video aprtmana https://www.youtube.com/watch?v=1hvRu-7LFJE

 Detaljnije u meniju *Letovanje*


Detaljnije...
 
Zahtev sindikata za povećanje zarada od 12,5 %.
Monday, 24 October 2022

Jedinstvena sindikalna organizacija Srbijagas za više poslodavaca podnela Inicijativu za Izmene Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas kojim zahteva povećanje zarada za 12,5%. počev od zarade za  januar 2023. gidine a u skladu sa Uredbom o utvrdjivanju elemenata godišnjeg plana poslovanja za 2023. godinu, odnosno trogodišnjeg programa poslovanja za period 2023-2025. godine javnih preduzeća i drugih oblika organizovanja koji obavljaju delatnost od opšteg interesa koju je Vlada RS usvojila 20. oktobra 2022. godine.

 Inicijativa je upućena nadležnom ministarstvu i poslodavcu.

Detaljnije...
 
Kolektivni ugovor se mora poštovati!
Monday, 03 October 2022

Odbor Jedinstvene sindikalne organizacije „Srbijagas“ za više poslodavaca na sednici održanoj 03.10.2022. godine razmatrao je materijalno-socijalni položaj zaposlenih u kontekstu sve češćeg osporavanja prava zaposlenih, čime se krše odredbe Kolektivnog ugovora i od strane potpisnika. 

Odbor je zauzeo stav da niko nema pravo da se igra sa pravima zaposlenih i da će sindikat, ukoliko potpisnici Kolektivnog ugovora ne ispoštuju sve ono što je tim dokumentom utvrđeno, pozvati zaposlene da iskažu svoje nezadovoljstvo svim dozvoljenim sredstvima.

Odbor smatra da  Poslovodstvo ima obavezu da se  pismeno obrati zaposlenima u vezi sa isplatom zajma i drugim problemima u funkcionisanju kompanije.

Detaljnije...
 
Sednica Odbora JSO Srbijagas za više poslodavaca
Wednesday, 01 June 2022
Na sednici Odbora JSO Srbijagas za više poslodavaca koja je  održana u Beogradu 18 maja razmatrana su aktuelna pitanja iz delokruga rada sindikata. Prioritetna tema je materijalno socijalni položaj zaposlenih u kontekstu energetske krize i posledica ratnih sukoba. Realne zarade nedopustivo zaostaju u odnosu na inflaciju i na rast troškova života te je neophodno pokrenuti pregovore tokom jeseni oko povećanja osnovice. Korona virus i neadekvatno lečenje u doba pandemije je ostavio mnogo posledica po zdravlje zaposlenih  te trenutno raspoloživa sredstva za lečenja i rehabilitaciju zaposlenih u skladu sa odredbama kolektivnog ugovora su nezadovoljavajuća.
Detaljnije...
 
Apartmani u Budvi spremni za sezonu
Sunday, 17 April 2022

Apartmani u Budvi su spremni za korišćenje već od 1. maja

Letovanje

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 33 - 48 of 559
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести