Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sporazumom do povećanja zarada
Friday, 03 March 2006

Potpisan Sporazum između generalnog direktora JP Srbijagas i JSO JP Srbijagas koji će dovesti do očuvanja realnog  rasta zarada zaposlenih u kompaniji do kraja godine.Sprazumom je definisano niz mera koje su usglašene između generalnog direktora i sindikata .

Detaljnije...
 
Potpisan Aneks II Kolektivnog ugovora
Wednesday, 01 March 2006

Generalni direktor JP Srbijagas Miloš Tomić i predsednik JSO JP Srbijagas Veljko Milošević potpisali Aneks II Kolektivnog ugovora sa primenom od 01. februara 2006.god. kao rezultat jedne od usglašenih mera u cilju povećanja cene rada od februara meseca.

Detaljnije...
 
Poklon čestitka zaposlenim ženama
Monday, 27 February 2006

JSO JP Srbijagas će svim zaposlenim ženama u preduzeću povodom predstojećeg praznika Dana žena uručiti poklon čestitku u iznosu od 3000.00 dinara. Dame čestitamo!!!

 
Vrnjačka banja
Thursday, 23 February 2006

Vrnjačka banja već od 12 marta po rasporedu koji je u prilogu. Podsećamo zaposlene u JP Srbijagas da prijavljivanje ide preko sindikalnih podružnica/organizacija u kancelariji JSO JP Srbijagas Novi Sad. Godišnja kvota je 10% od ukupnog broja zaposlenih. Predsednici sindikalnih podružnica odnosno organizacija su odgovorni za realizaciju ovog programa.

Preuzmi raspored 

Detaljnije...
 
Novi Kolektivni ugovor za JP Srbijagas?
Tuesday, 21 February 2006

Odbor JSO JP Srbijagas pokrenuo inicijativu za donošenje Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas, zbog statusne promene preduzeća, sa ciljem da zaposleni imaju Kolektivni ugovor koji će uvažiti specifičnosti ovog preduzeća te da se koriguju neke odredbe koje su u primeni izazivale dileme i koji će imati obaveznost primene tri godine.                                                                                                                  Inicijativa upućena Vladi Republike Srbije i Generarlnom direktoru JP Srbijagas Milošu Tomiću.

 

Detaljnije...
 
Povećana premija dobrovoljnog penzionog osiguranja
Monday, 20 February 2006

Upravni odbor JP Srbijagasa prihvatio zahtev JSO JP Srbijagasa i doneo Odluku o povećanju premije osiguranja sa 2000 na 3000 dinara po zaposlenom 

 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 545 - 559 of 559
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести