Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Usvojen Zakon o agencijskom zapošljavanju
Monday, 09 December 2019

Skupština RS je usvojila Zakon o agencijskom zapošljavanju čime je stavljena tačka na četvorogodišnji rad radne grupe za izradu nacrta Zakona u kojoj je učestvovao ispred Saveza Samostolanih sindikata Srbije Veljko Milošević.

 Zakon je objavljen u Službenom glasniku, agencije imaju rok do 1. marta 2020.god.da dobiju dozvole i licence za rad u skladu sa ovim Zakonom a angažovanje zaposlenih počinje sa 1. martom 2020. god.

ZAKON O AGENCIJSKOM ZAPOŠLJAVANJU

 
НОВОГОДИШЊЕ ПРЕДСТАВЕ ЗА ДЕЦУ
Friday, 06 December 2019

Јединствена синдикална организација ЈП Србијагас за више послодаваца у сарадњи и организацији ЈСО НИС ад и ове године обезбедила је представу за децу запослених ЈП Србијагас и Транспортгас Србија доо.

ТЕРМИНИ НОВОГОДИШЊИХ ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ СУ:


БЕОГРАД, 21.12.2019. ОД 11h И ОД 13h  ПОСЛОВНИ ЦЕНТАР НИС ад, АМФИТЕТАР

НОВИ САД, 21.12.2019. ОД 11h, 13h И ОД 15h  ПОСЛОВНИ ЦЕНТАР НИС ад, ПОЗОРИШНА САЛА

ПАНЧЕВО, 22.12.2019. ОД 11h И ОД 13h  КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ПАНЧЕВО

ЗРЕЊАНИН, 26.12.2019. ОД 18h   КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ЗРЕЊАНИН

КИКИНДА, 15.12.2019. ОД 19h   НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ КИКИНДА

Сами бирате термин доласка на представу без претходне најаве( осим за Панчево кон. тел. Андријана 013/324 686).

 
NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI ZA DECU 2019.GOD.
Monday, 02 December 2019

 ZAPOSLENI TREBA DA SE IZJASNE OD KOJE KOMPANIJE ŽELE GIFT KARTICU

Nakon sprovedenog postupka Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas za više polodavaca za nabavku novogodišnjih paketića za decu zaposlenih u JP Srbijagas i Transportgas Srbija doo putem vrednosnog vaučera- GIFT KARTICE, prijavile su tri kompanije u kojima će te moći sa svojom decom sami odabrati sastav paketića. Pojednostavljen je postupak kupovine i nema legitimisanja

Utvrđena je vrednost vaučera Kolektivnim ugovorom( neoporezivi iznos) i iznosi 9.784,00 dinara sa PDV koji će naručilac, JSO JP Srbijagas za više poslodavaca, platiti dobavljaču.

Ukupna vrednost jednog vrednosnog vaučera - GIFT KARTICE sa dodatnim bonusom je u:

Zaposleni sami biraju, za svoju decu, koju karticu žele a izjašnjavanje traje do 14.12.2019.god. u kancelarijama sindikata licima koje budu zadužena za tu aktivnost.

Gift kartice sa spiskom prodavnica i upustvom za realizaciju možete preuzeti u kancelarijama sindikata od 20.12.2019.god. kada i počinje mogućnost njihove realizacije i važe dok ne potrošite sredstva sa kartice a najduže do 31.12.2020.god.


Trefolino
Detaljnije...
 
Novogodišnji paketići za decu
Friday, 01 November 2019

SAMI IZABERITE PAKETIĆ ZA SVOJE DETE!

Deci zaposlenih u JP Srbijagas i Transportgas Srbija doo sindikat će i ove godine obezbediti mogućnost samostalnog izbora novogodišnjeg paketića, dodelom vrednosnog vaučera odnosno gift kartice za kupovinu paketića u objektima ponuđača koji će naknadno biti odabrani i objavljeni.

Ponuđači moraju imati mrežu prodavnica na teritoriji Republike Srbije u gradovima gde naše kompanije imaju svoje poslovne objekte sa značajnijim brojem zaposlenih kao i mogućnost internet kupovine i moraju ispunjavati zahtev u pogledu kvaliteta materijala i garantovati bezbednost zdravlje deteta saglasno Zakonu o zdrastvenoj zaštiti, odnosno važećim zakonima koji regulišu ovu oblast..

Kolektivnim ugovorom  za JP Srbijagas je definisana vrednost paketića i starosna dob deteta koja dobijaju paketić (deca rođena 2010. god. i kasnije). Predlažemo zaposlenima koji su u ovoj godini zaposleni u našim kompanijama da blagovremeno provere ili ažuriraju podatke o deci preko kadrovskih službi.

Detaljnije informacije će biti objavljene na sajtu sindikata kada se postupak za ponuđače završi.
 
Transformacija kompanije
Wednesday, 02 October 2019

 

 Povodom početka procesa transformacije i nove organizacije preduzeća po energetskim delatnostima Generalni direktor se obratio zaposlenima putem Obaveštenja koje možete preuzeti u nastavku vesti.

Obraćanje generalnog direktora zaposlenima

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca 2. oktobra održala je sednicu Odbora na kojoj su detaljno informisani članovi ovog organa od strane predsednika sindikata Veljka Miloševića o svim koracima i pravima zaposlenih koji su obuhvaćeni transformacijom  i izabrani svi organi sindikata u prelaznom periodu.Razmatrani su i dalji pravci delovanja sindikata u novonastalim uslovima i zaključeno da zaposleni nemaju razloga za strahuju za radnim mestima i svojim pravima. Kolektivni ugovor i sva prava koja prističu iz njega važi za sve zaposlene i u  transformisanim delovima.

 
Влада РС усвојила Предлог Закона о агенцијском запошљавању
Thursday, 01 August 2019

Влада је на данашњој седници, 01. август, усвојила Предлог закона о агенцијском запошљавању, којим се усаглашава радно законодавство Србије са међународним стандардима Међународне организације рада (МОР) и Европске уније.

Предложеним законским решењима уредиће се ова област и максимално заштитити такозвани агенцијски запослени. Наиме, агенцијским запосленима биће обезбеђена једнака зарада и други услови рада (радно време, одсуства, одмори) безбедност и здравље на раду и други услови рада који се примењују на запослене које непосредно запошљава послодавац.(Саопштење Владе РС)
 
 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 81 - 96 of 559
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести