Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Kolektivni ugovori u JP Srbijagas i Transportgas Srbija doo
Wednesday, 04 November 2020

Sindikat je prema Vladi Republike Srbije i poslodavcu pokrenuo Inicijativu za zaključivanje Sporazuma o produženju roka važenja Kolektivnog ugovora za JP "Srbijagas" za još tri godine.

Predsedništvo Jedinstvene sindikalne organizacije JP "Srbijagas" za više poslodavaca razmatralo je sve  modalitete u vezi pregovora za zaključivanje novog kolektivnog ugovora imajući u vidu da sadašnji ističe 03.02.2021.godine.

Detaljnije...
 
Zaposlenima zarada iz dobiti kompanije za 2019. godinu
Thursday, 29 October 2020

Nadzorni odbor JP Srbijagas je na današnjem vansedničbom izjašnjavanju usvojio Odluku o raspodeli dobiti JP Srbijagas po finansijskom izveštaju za 2019. godinu. Na ime učešća zaposlenih u dobiti za 2019. godinu koja se raspoređuje u visini prosečne bruto zarade zaposlenih u JP Srbijagas za 2019. godinu, a srazmerno učepću zarade zapooslenog u ukupnom fondu zarada.

Odluka je upućena na saglasnost Vladi RS.

Detaljnije...
 
ZAJEDNIČKA IZJAVA SOCIJALNIH PARTNERA EVROPSKOG SEKTORSKOG SOCIJALNOG DIJALOGA O GASU
Thursday, 17 September 2020

Evropski socijalni partneri u gasnoj industriji EPSU, Eurogas i IndustriAll Evrope posvećeni su zajedničkom postizanju karbonske (ugljene) neutralnosti u Evropskoj Uniji do 2050. godine. Svi prepoznajemo vitalnu ulogu koju će sektor gasa igrati u postizanju naših klimatskih ciljeva i mogućnosti koje nove gasne tehnologije nude Evropskoj radnoj snazi da bi imala kvalitetne, stabilne i nesezonske poslove. Evropa je danas vodeća u ovim oblastima i trebalo bi da osiguramo da maksimalno iskoristimo ovu priliku za sve Evropljane. Dok ekonomska kriza koju je pokrenula pandemija COVID-19 teško pogađa evropsku ekonomiju i industriju, Evropski Socijalni Partneri u gasnom sektoru odlučni su u nameri da nastave sa prelaskom na dekarbonizovane i obnovljive gasove i obezbe kvalitetno zaposlenje u Evropi. (Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca je članica evropskih sindikata i uključeni su  u dogovore evropskih prtnera

 

Detaljnije...
 
Unija poslodavaca Srbije za ukidanje dokumentovanja troškova za prevoz
Monday, 27 July 2020

Unija poslodavaca Srbije, reprezentativni socijalni partner, uputila je Vladi Srbije predlog paketa 5+3 mere za revitalizaciju privrede i minimiziranje uticaja pandemije na nacionalnu ekonomiju.

Jedan od predloga Unije je ukidanje obaveze dokumentovanja neoporezovanih troškova naknada prevoza za dolazak i odlazak zaposlenih sa radnog mesta,čime se pridružila zahtevu reprezentativnih sindikata koji su na Socijalno ekonomskom savetu Srbije tražili stavljanje van snage mišljenje Ministarstva finansija.

Prethodno mišlјenje Ministarstva finansija o pravdanju tih troškova samo je stvorilo više obaveza radnicima, ali i dodatni posao računovođama ukoliko su proveravali račune koje su im zaposleni dostavlјali

Detaljnije...
 
Jednokratna solidarna pomoć zaposlenima koji su u toku pandemije oboleli
Thursday, 23 July 2020

Jedinstvena sindikalna organizacija JP Srbijagas za više poslodavaca će isplatiti jednokratnu solidarnu pomoć u iznosu od 30.000 dinara zaposlenima- članovima Jedinstvene sindikalne organizacije JP Srbijagas za više poslodavaca koji su od početka pandemije korona virusa oboleli a bili pozitivni na ovaj virus.

Odluka o obrazovanju komisije

 

Detaljnije...
 
PRAVILNIK O PREVENTIVNIM MERAMA ZA BEZBEDAN I ZDRAV RAD ZA SPREČAVANJE POJAVE I ŠIRENJA EPIDEMIJE
Sunday, 05 July 2020

PRAVILNIK O PREVENTIVNIM MERAMA ZA BEZBEDAN I ZDRAV RAD ZA SPREČAVANJE POJAVE I ŠIRENJA EPIDEMIJE ZARAZNE BOLESTI

("Sl. glasnik RS", br. 94/2020 od 03.07.2020)

Predmet

Član 1

Ovim pravilnikom propisuju se preventivne mere koje je poslodavac dužan da primeni radi sprečavanja pojave i širenja zarazne bolesti i otklanjanja rizika za bezbedan i zdrav rad zaposlenih, kao i lica koja se zateknu u radnoj okolini, kada nadležni organ proglasi epidemiju zarazne bolesti.


Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 81 - 96 of 573
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести