Početna arrow Vesti arrow Vesti arrow Sumirani rezultati i utvrđeni prioriteti rada sindikata
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google

Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sumirani rezultati i utvrđeni prioriteti rada sindikata PDF Štampaj E-pošta
Tuesday, 18 December 2018

Jedinstvena Sindikalna organizacija JP "Srbijagas", Novi Sad, za više poslodavaca, na sednici održanoj 18.12.2018. god, u Novom Sadu, analizirala je rezultate rada u ovoj godini i utvrdila prioritete aktivnosti u 2019. godini.

U skladu sa Statutom Samostalnog sindikata radnika energetike Srbije i Pravilima organizacije imenovan je Dušan Ćurčić, dipl. pravnik kao ovlašćeno lice SO "Transportgas Srbija", Novi Sad, i  Marko Đuričković kao ovlašćeno lice SO "Distribucijagas Srbija", Novi Sad, privremeno do pune operativnosti u funkcionisanju ovih  delova preduzeća, kada će biti izabrani svi organi ovih sindikalnih organizacija.

Jedinstvena Sindikalna organizacija JP "Srbijagas", Novi Sad, za više poslodavaca registrovana je u nadležnom ministarstvu 24.9.2015. godine i to za sledeće poslodavce: JP "Srbijagas", Novi Sad; "Transportgas Srbija" doo Novi Sad i "Distribucijagas Srbija" doo  Novi Sad i u skladu sa zakonima i aktima sindikata reprezentativna je za ove poslodavce. Sindikat će aktivno učestvovati u procesima reorganizacije kompanije u cilju zaštite interesa zaposlenih i blagovremene informisanosti zaposlenih.
 
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести