Početna
"Sindikat zahteva odredjenu dozu hrabrosti, moramo da učimo ljude da budu slobodni gradjani, da ih hrabrimo i motivišemo da se uključe u sindikalnu borbu."

Predsednik
Veljko Milošević
 
SrbijaGas
Meni
Početna
Vesti
O Sindikatu
Kontakt
Zakoni i dokumenti
pretraga
Korisni linkovi

Ugovori / Ostalo
Ugovori / adm. zabrana
Banje
Letovanje
Aktuelna putovanja
Dobrovoljno penz.osig
Solidarna pomoć

Pretraga
Google


Zaboravili ste lozinku?
Statistika
Google Maps

Broj posetilaca:

Sindikat energetike- izbori na svim nivoima
Monday, 27 May 2024

Republički odbor Samostalnog sindikata radnika energetike Srbije na sednici održanoj 27. maja doneo je Odluku o održavanju izbora u Samostalnom sindikatu radnika energetike Srbije. Izbori su raspisani za sve nivoe organizovanja u ovom granskom sindikatu.

Izborne aktivnosti u Sindikalnim organizacijama i Jedinstvenim sindikalnim organizacijama počinju 1.oktobra 2024. godine.

 Odluka o raspisivanju izbora u SSRES

Detaljnije...
 
Poklon čestitke povodom prvomajskih i uskršnjih praznika
Saturday, 20 April 2024
Jedinstvena sindikalna organizacija „Srbijagas“ za više poslodavaca  povodom obeležavanja Medjunarodnog praznika rada se opredila da svojim članovima sindikata umesto tradicionalnih protestnih šetnji dodeli poklon čestitke.
Detaljnije...
 
Pregovori čekaju novu Vladu RS
Tuesday, 09 April 2024

Preogovarački proces za zaključivanje novog kolektivnog za JP Srbijagas u decembru 2023.godine okončan je zaključivanjem Sporazuma o produženju roka važenja Kolektivnog ugovora za JP Srbijagas do 05.avgusta 2024. godine.

 Novi pregovarački proces počeće kada se formira nova Vlada RS, tada će sindikat pokrenuti ponovni postupak pregovaranja za novi kolektivni ugovor a potom će uslediti formiranje pregovaračkih tima sve tri pregovaračke strane.  Sindikat ne odustaje od svojih principa  da se tim aktom poboljša socijalno-materijalni položaj zaposlenih, koji je neopravdano zadnjih desetak godina u konstantnom opadanju. Očekujemo i podršku poslodavca u ovom procesu kako bi zaustavili konstatan odliv stručnih kadrova zbog neadekvatnih zarada.

 
Prevencija u Specijalnoj bolnici Ivanjica
Wednesday, 06 March 2024
Jedinstvena sindikalana organizacija Srbijagas potpisala ugovor za prevenciju radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2024. godini u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, Ivanjica

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim  Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije  Srbijagas, za više poslodavaca za 2024. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za lečenje, prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2024. godine.

       Anketni list                Uput za banju       

Detaljnije...
 
Rehabilitacija zaposlenih u Banji Kanjiža za 2024. godinu.
Wednesday, 21 February 2024
Nastavlja  se prevencije radne invalidnosti, lečenja, oporavka i rehabilitacije zaposlenih  u 2024. godini u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju, Banja Kanjiža.

U skladu sa  raspoloživim sredstvima predviđenim Programom poslovanja JP Srbijagas i Planom i programom Jedinstvene sindikalne organizacije  Srbijagas, za više poslodavaca za 2024. god. opredeljenim za te namene, Pravilima  i programom sindikata, kriterijumima za upućivanje zaposlenih u ustanove za lečenje, prevenciju, oporavak, rehabilitaciju, kao i baze podataka o korišćenju banja od 2008. godine po svim osnovama, komisija će predložiti listu zaposlenih koji stiču pravo korišćenja navedenih usluga u toku 2024. godine.

       Anketni list                Uput za banju       

Detaljnije...
 
Poklon od sindikata
Saturday, 10 February 2024
Jedinstvena sindikalna organizacija Srbijagas za više poslodavaca povodom predstojećih praznika članovima sindikata obezbedila je poklon karticu.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 16 of 573
 
Language
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSerbian
Članovi smo

 

 
ramrrs


Vesti
РТС :: Вести